top of page

STUDIO ASK ER ET UNIKT STUDIO SOM KAN TILPASSES ALLE BEHOV

Studio i Oslo på 350 kvm. Perfekt lokale for foto- og filmproduksjoner, i tillegg til selskaper.

Studio Ask

Studioet ligger i et sjarmerende gammelt tegleverkshus sentralt på Bryn i Oslo og har to studioavdelinger med tilhørende kjøkken, etasjepoer med møtebord og loungeavdeling, fantastiske lysforhold og kontor på loftet. I tillegg har vi et skattekammer av rekvisita fra hele verden som kan leies i tillegg.

Ser du etter et lokale til selskap? Studio Ask leies også ut som selskapslokale til konfirmasjon, bursdag, jubileum, bryllup og julebord. Ta kontakt for mer informasjon og booking.

LILLE STUDIO

Vårt mindre studio er på 30 kvm med god takhøyde på 3 meter. Her er det ett stort vindu som gir det perfekte dagslys. Kjøkkenet er hvitt og medfølger alt av kjøkkenutstyr. I tillegg er det bord og traller til avlastning i rommet.

Studioet kan leies separat, eller du kan leie et helt produksjonsteam som hjelper deg med utvikling av konsept og gjennomføring.

Parkering:
Vi har totalt 10 parkeringsplasser tilgjengelig rett utenfor studio.

STORE STUDIO

Vårt største studio er på hele 100 kvm og har en takhøyde på 3,6 meter. Det er fire store vinduer på ene siden, som slipper inn godt med dagslys. Kjøkkenet er sort med hvite benketopper og har en tilhørende øy på hjul som kan flyttes etter behov. Alt kjøkkenutstyr er inkludert.

Medfølgende i studio er et tungt fotostativ på hjul som er tre meter høyt. Vi har også traller på hjul og ekstra bord til avlastning. I tillegg er det et hyggelig spisebord med 16 sitteplasser, høyttaler med tilkobling for iphone etc.

Ved utleie til selskap og eventer har vi alt av bord, stoler og service for opptil 55 personer. Ta kontakt for mer informasjon.

Parkering:
Vi har totalt 10 parkeringsplasser tilgjengelig rett utenfor studio.

DU KAN OGSÅ LEIE STUDIO MED SPESIALISERTE REKVISITTER (MED EN STYLIST) FOR EN EKSTRA KOSTNAD

Ta kontakt i dag for en hyggelig prat - og kom gjerne innom på besøk og få en kopp kaffe!

bottom of page